tirsdag 29. juni 2010

Tour des 4 montagnes - part deux

Har forsøkt meg på en fransk overskrift til ære for Liv som skal reise til la maison en France snart. (Sikkert endel skrivefeil her, men pytt sann!)

Har laget denne dobbelsiden med bilder fra 4-fjellsturen 30. mai. Det var veldig dårlig fotograferingsvær i dag, men jeg bare gjorde det likevel! Så da får det heller stå sin prøve om det ser ut som om det er to forskjellige bakgrunner og folk er svarte i halve fjeset..Noen vakre detaljer for å kompensere:Noen bilder fra turdeltakerne. Det var enkelte (skal ikke nevne navn, men kan peke på meg) som tok seg usedvanlig dårlig ut på dette bildet. Hadde det ikke vært for at de andre så så uforskammet bra ut, hadde jeg IKKE tatt dette bildet med.


Hm...


Et riktig flott bilde til slutt:

3 kommentarer:

  1. Ikke enig i at det er noen som tar seg dårlig ut! Liker utrolig godt denne LO-serien din! Vet ikke hva slags vær dere hadde i Bergen i går, men her var det veldig overskyet, men bildene av LOen ble ikke fantastisk likevel... Bildet av urtene som var slik jeg postet på SC ble jo oppfattet som B/W når jeg tok bildet av LOen... Har litt vansker med dette med LO-fotografering. Selve LOen blir bra, men bildene blir dårlig gjengitt...

    SvarSlett
  2. Kjmepeflott LO! Likte oppsettet godt, og fargevalget var sprekt og forfriskende!

    SvarSlett