torsdag 3. juni 2010

Nostalgi

Denne fargekombinasjonen og skissen måtte jeg forsøke meg på. Siden jeg ikke hadde et eneste lilla ark i samlingen min - ikke ett (!!) - måtte jeg improvisere og skrive ut noen digitale bakgrunner. Var til og med en liten tur ned på hobbybutikken på Lagunen, og det eneste jeg kunne finne der, var et ensfarget ark. Det brukte jeg blant annet til å lage blomsten.


Dette eldgamle bildet passet veldig godt til fargekombinasjonen, syns jeg. Det er av JE og meg som står midt ute i en lavendel-eng på Jersey. Vet ikke helt hvorfor vi stod i stil med bakgrunnen, men jeg har en mistanke om at det var en mystisk tilfeldighet..

Her er en bitteliten detalj av blomsten og pynten som er klippet ut av utprintet ark.

Ha en fortreffelig dag (eller natt) alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Nydelig! Hvordan har du laget blomsten? Bare "surret" en remse papir?

  SvarSlett
 2. Har lest en bruksanvisning et sted, men jeg klippet først ut en runding, og så klippet jeg i spiral innover. Deretter rullet jeg spiralen sammen fra utsiden helt til det var bare et par centimeter igjen. Så klinte jeg på litt lim (Panduro) og så la jeg en pakke med brads oppå og lot det ligge og kose seg en stund. Voila!

  SvarSlett
 3. Flott LO! Er utrolig lekkert med alle papirremsene og bordene som du har bak bildet! Så fort scrappeplassen min er ferdig igjen så tror jeg at jeg må lifte en av disse Lo'ne dine.
  Den fargeutfordringen var også kjempe herlig!
  God helg!

  SvarSlett
 4. Så snygg! Härliga detaljer!!

  SvarSlett
 5. Hei mami.
  Du er så fliiiink :D kjempe glad i deg!

  SvarSlett
 6. ps. klem helene

  SvarSlett
 7. hi! I can't read any of this but I can definitely enjoy this fantastic page! The colors are DELICIOUS. And all that visual texture in the different strips of patterned paper.

  SvarSlett