lørdag 3. juli 2010

Ustaoset, del 1

Det er kanskje ikke helt på sin plass å begynne å mimre om snø og kulde når en har ventet i flere måneder på at den skulle forsvinne... men noe skal en jo ha å mimre om!

Vi dro avgårde om ettermiddagen den 9. februar, og da vi kom til Ustaoset var det mørkt og godt under 20 grader minus. Turen med snøscooter fra jernbanestasjonen til hytten var KALD. Etter den turen skjønte vi hvorfor han som kjørte snøscooteren hadde lue i ansiktet. (Det kjøpte vi på butikken dagen etterpå..)


Første kvelden måtte det lages noe lettvint til middag, og det ble betasuppe - men rødvin måtte det være til!


Første dagen innledet vi med en tur til butikken for å hamstre godsaker. Vi måtte gå på ski bort dit, og før jeg hadde ankommet bestemmelsesstedet hadde gnagsårene meldt sin ankomst. En kan si at de kom til å prege hele oppholdet og medvirke til at turene ikke ble så lange som de kunne ha blitt med friske hæler.

Etter at varene var plassert på hytten gikk vi en ny tur i retning Prestholt, men vi snudde da vi kom til dette krysset. Det var tross alt mye god mat som skulle tilberedes og vin som skulle smakes på, og det var jo flere dager igjen til å pine gnagsårene...


Denne siden er basert på skisse nr. 51 fra Inspired Blueprints.

2 kommentarer:

  1. I am loving these BOLD layouts -- and your photos are great!

    SvarSlett
  2. love seeing the same color scheme in 3 very different pages... beautiful work!

    SvarSlett