tirsdag 18. januar 2011

Skisse nr 62 - Ustaoset del 3

OK, kom plutselig på at jeg har blogg. Det nærmer seg nå en måned siden jeg var innom her sist, men en gang må likene frem fra skapet..

Mens jeg har vært og fartet rundt i USA, har skisse nr. 62 blitt utgitt på Inspired Blueprints. Den ser sånn ut:

Mitt bidrag er denne som er fra den 3. dagen i vinterferien på Ustaoset. (Jada, vet at jeg har skrevet feil på denne siden... skrev dag 2 av gammel vane..) 

Denne dagen, som tilsynelatende var idyll fra ende til annen, var den store styrkeprøven for undertegnede. Etter to dager på ski, var gnagsårene på begge føttene så store at de dekket hele baksiden av helene, og på tilbakeveien til hytten klarte jeg å rive det ene gnagsårplasteret av. Au-au-au!!!! Det er dokumentert i bildesamlingen min, men gjør seg ikke særlig godt i offentlighetens lys, så det skal jeg skåne eventuelle blogglesere for (Anne og Mette og de).

Turen var planlagt å skulle ende opp i solveggen på en turisthytte, men så langt kom man jo ikke med meg på lasset..

Etter denne relativt mislykkede skiferien (turmessig) måtte jeg en tur på sportsforretning og gå til innjøp av nye ski og (forhåpentligvis) gnagsårhindrende skisko. Dette med tanke på det forestående Skarvarennet som en velvillig kollega hadde meldt meg på. - Og en vet jo i ettertid hvordan det gikk, etter at jeg hadde vært på nok en tur med ski på beina, noe som denne gangen endte med knall og fall, og resulterte i denne siden. (Og flere andre for den saks skyld)


 Nok av syting og klaging! I mitt fravær har Inspired Blueprints kommet ut med nok en side (uten bidrag fra meg), og i disse dager er også skisse nr. 64 kommet ut. Det er bare å stikke over og ta en kikk! Mitt bidrag til den kommer også om noen ganske få dager. Regner med at alle gleder seg veldig til det..

1 kommentar:

  1. love this 2 pager...great flow and love the softer teal color -makes the red in your pictures POP!

    SvarSlett