mandag 2. mai 2011

Resteprosjekt

Jeg hadde denne blokken med papir fra DCWV som var noe av det første jeg kjøpte etter å ha begynt med klipping og liming, og som var veldig flott, syntes jeg da, men som jeg siden har hatt problemer med å bruke. Arkene er imidlertid veldig tykke og egner seg godt som bakgrunnspapir eller sider i et minialbum. 

Nå skal arkene få en ny sjanse som minibok. Jeg kuttet alle arkene 6"x8" slik at det blir to sider av et ark. Baksiden av arkene er imidlertid hvite og kjedelige og trengte å piffes opp littegrann. Etter litt leting på internett, fant jeg disse digitale arkene som jeg printet ut på alle baksidene.


Da så det sånn ut (siden til høyre er opp-ned..):


En forside ble det også nok til. Her har jeg limt et DCWV papir på den ene siden av en papplate og et Basic Gray papir på den andre siden. Kantene har jeg inket med litt kobberfarget og litt svart ink. Tittelfeltet er en digital ramme fra Rhonna Farrer og skrifttypen er Jane Austen og Kingthings Typewriter. Jeg har klippet den ut og limt den på et DCWV restepapir. Ringene skal jeg bytte ut med noen finere i metall når jeg finner noen som er store nok...
 

Sånn ser boken ut inni etter at jeg har pyntet med litt forskjellige klistremerker, rub-ons og stempler. Klarte å gjøre kål på opptil flere ark med klistremerkerester og det var en god følelse.
Sånn, nå er boken klar til å bli med på biltur til Nord Norge i slutten av juni! Har også bestilt meg en Canon Selphy printer som skal være med på turen. Så skal jeg lage reisebok underveis, og da slipper jeg også kanskje å få skrappe-abstinens når jeg skal være så lenge borte... (13 dager)

Etter at alle sidene var skåret til (ca. 40), ble det igjen endel rester som jeg blant annet skal bruke til å lage kort av.


Og her er et kort jeg laget med en gang:


Har endelig klart å få brukt en av de flotte sommerfuglene som Unni laget til meg på kuttemaskinen. (Jeg har jo ikke fått meg en sånn enda, kanskje noe å ønske seg til jul...) Sirkelen bak sommerfuglen har jeg stemplet og embosset med Zing (kobber) med stempel fra 7gypsies. Scallop sirkelen er fra de berømte DCWV arkene. 

4 kommentarer:

 1. Nydelig kort! Så smart med den reiseboken, kjempelurt å dokumentere underveis :D Stilig var den også :)

  SvarSlett
 2. utrolig flotte, både boken og kortet! Så koselig at du skal på nord-norge tur :-) er jo nordlending selv! Bor på Finnsnes (porten til senja). Blir bra å kunne sysle med litt hobby selv om man er borte :-)

  SvarSlett
 3. For en flott feriedagbok! God ide å ha den klar og en liten miniprinter med på tur så ikke abstinensene blir for store ;) God biltur!

  Det ligger en award i bloggen min til deg!

  SvarSlett
 4. Jeg har også den bloggen, men er ikke klar for å bruke den ennå ;)

  SvarSlett