lørdag 30. oktober 2010

Hva i...?!

Her er en side jeg har laget, hvor jeg har brukt mange småbiter jeg har hatt liggende. Dette er favoritt-papirer som jeg ikke har kastet noen ting av (selv ikke de minste bitene..)


Her er noen nærbilder. 

Det er noe som absolutt ikke stemmer på disse bildene! De ble tatt den 21. oktober, og det er alt for tidlig å få snø, spør du meg! Den siste snøen i vår kom ca. 10. mai, så jeg håper ikke at vi har 6 måneder med snø foran oss.


Bildet over er tatt på den nye altanen vår, rekkverket er ikke helt ferdig her.



tirsdag 26. oktober 2010

Skisse nr 58

Her er skisse nr. 58 fra Inspired Blueprints. Sånn ser den ut:
Inne på bloggen er det også en digital mal som kan lastes ned helt gratis!

Her er min utgave. Dette er den andre siden fra turen med 4-hjuling på Naxos. De fine blomstene og tittelen (remember) er fra EAD designs, og resten er fra Studio Calicos "Back 40" kit.

søndag 24. oktober 2010

En liten tannebiss

Jeg har begynt å rydde i gamle bilder som ligger i en stor bunke og sette dem inn i album. Da dukket disse bildene opp av Helene med sin første tann som ble mistet. Historien bak tannmistingen er som følger; Helene satt i bilen og ventet mens vi andre skulle gjøre oss klar for å dra ut på søndagstur. I et anfall av kjedsommelighet, bet hun i nakkestøtten til setet foran (hva var det for et påfunn!), og da løsnet det en tann. I løpet av kvelden klarte hun å få lirket tannen ut..


Har også tatt med et ufyselig bilde av meg selv oppe i venstre hjørne. Huff!


mandag 18. oktober 2010

Tøffe typer på 4 hjul

Disse 4-hjulingene hadde vært årsaken til både lange blikk og kribling i kroppen gjennom hele ferien. På Naxos bestemte vi oss endelig for å gjøre noe med det. Rød og blå 4-hjuling ble leid inn for en dag, og avgårde dro vi ut i den frie naturen. Også disse to fikk lov til å prøve seg bak styret på øde strekninger, og det ble et av feriens absolutte høydepunkt. (Og det sier jo ikke så lite..)


søndag 10. oktober 2010

Skisse nr 57

Skisse nr. 57 fra Inspired Blueprints er nå ute. Sånn ser skissen ut:


Til denne skissen fikk vi tilsendt rub-ons og klistremerker fra EAD designs som skulle brukes på denne og skisse 58. På denne siden har jeg brukt denne rammen (Baroque frame), og jeg må si at kvaliteten er helt fantastisk, har aldri sett liknende - overflaten er blank og helt svart.


Jeg har også lagt min elsk på å klippe ut overskrifter som jeg har printet ut (i dette tilfellet på blankt fotopapir). Dette har jeg fullstendig skamløst stjålet ideen til fra denne damen, som lager noen fantastiske og helt spesielle sider. Her er en detalj:


torsdag 7. oktober 2010

Noen nye kort

I mangel på nye, spennende scrappeprosjekter (det har vært rimelig dødt på den fronten i det siste..) kan jeg vise noen kort jeg har laget.

Bursdagskort som sikkert ikke er avlevert enda..



Ikke se på de visne blomstene i bakgrunnen som sannsynligvis ikke har fått vann siden far reiste i Nordsjøen!!

Her er et ganske tidkrevende kort til familien P. som takk for at Elise fikk lov til å komme på besøk i hele høstferien + 4 dager i Houston, Texas.


Ble veldig inspirert av noen "pop-up" minialbum som jeg fant her på internett, så det har jeg gjort et forsøk på å lage inni kortet.


Inni rammen er det et bilde av Elise i en alder av 6 år og uten tenner i overkjeven - men veldig søt!