søndag 5. september 2010

Skissedillaskisse #75

Nå er det utrolig lenge siden jeg har laget noe til Skissedilla sine skisser. Det har vært så mange andre ting, og ikke så mye tid til å skrappe bare på gøy.. Denne skissen inspirerte meg til å lage noe helt enkelt, nemlig denne:Det ser ut som om det er en lyskaster på nederste del av bildet, men det har sammenheng med at det er sol ute (jippi!).

Bildet av den forskremte fotomodellen er tatt på den årlige vinterferien med Askøy family. Dette året (2009) gikk turen til Hemsedal.

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselig besøk i bloggen min!
  Har kikket litt i bloggen din og her var det mye flott inspirasjon, så denne må jeg følge med på. Neste gang du ser meg på jobb så ta tak i meg hvis jeg ikke gjør det først ;-)
  LO av Ronja var jo bare kjempestilig, likte veldig godt splattene :-)))

  SvarSlett
 2. Denne var kjempefin. Så enkel, men samtidig så spesiell!!! Likte den veldig godt. Utrolig fint med splattene i bakgrunnen.
  Tusen takk for deltakelsen.

  SvarSlett
 3. du lager altså så mye fint, jeg legger deg til i blogglista mi - håper det er greit. mye inspirasjon her :-)

  SvarSlett
 4. Wow, denne var bare rå lekker, jeg liker det enkle. :) Har sitti og sett igjenom hele bloggen din nå, å her fant jeg masse inspirasjon. :)) Fikk lyst til og sett meg og scrappe NÅ, men siden det er jobb i morgen så er det vel litt sent. hihi Denne bloggen skal legges rett i favoritter og på blogglisten min. Gleder meg til og se mere av det du lager. :)))

  SvarSlett
 5. Veldig, veldig fin!
  Hilsen Fredrikke :O)

  SvarSlett
 6. Så utrolig bra!

  Elsker white space og C&S

  SvarSlett