søndag 18. april 2010

Gjestedesigner hos Skissedilla

Sånn ser en gjestedesigner hos Skissedilla ut i april...


Jeg hadde ikke fått med meg at premien for bursdagsskissen (skisse 52) var å være gjestedesigner på bloggen i dag. Da jeg åpnet mailen mens jeg var på ferie i London holdt jeg på å falle av stolen! Det var utrolig overraskende! Hadde aldri trodd at jeg skulle nå helt til topps med dette "venstrehåndsarbeidet" produsert med en arm...

Her er siden jeg laget til dagens skisse:


Ja, jeg vet at motivet kanskje ikke er helt "stuereint", men det går jo faktisk an å finne inspirasjon over alt, til og med på do... Her er noen detaljer:


Denne pub'en som ligger i Kensington Church Street er fylt til randen med blomster både ute og inne. Sommerfugler i alle varianter er også endel av dekoren. I tillegg serveres det deilige thai-retter til den nette pris av 6,5 pund.

Her er noen flere bilder fra pub'en:

7 kommentarer:

 1. Så utrolig kul stil du har! Og denne var jo bare så kul! Både bildene og detaljene. Takk for at du deler og gratulerer som gjestedesigner hos Skissedilla! Det var velfortjent!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med utvelgelsen, du lager virkelig mye fint :-)

  SvarSlett
 3. Grattis som gjestedesigner!!!Lekker Lo du vant med og ikke minst LOèn du har laget til ukas skisse!! Velfortjent!! Artig og leken stil du har; her skal jeg titte innom igjen:):)

  Karine;)

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Det er vel fortjent!
  Superkul LO du har laget til skissa denne uka! Så mange herlige detaljer og så artige og litt orginale bilder å scrappe!

  SvarSlett
 5. Herlig! Gratulerer som Gjestedesigner, Vel fortjent!! :D

  SvarSlett
 6. Gratulerer med gjestedesignerplassen!

  Liker å se at også andre scrapper motiv som kanskje er dagligdags, men som en sjelden ser på LOer. Kul LO!

  SvarSlett
 7. Likte veldig godt den om toalettene jeg!! Nydelig ren stil, flotte farger og supre motiv!!! Takk for i går forresten! Stå på!!

  SvarSlett