onsdag 15. juni 2011

That's just so cute

Tro det eller ei, men selveste meg er gjestedesigner hos utfordringsbloggen "That's just so cute" denne måneden. Det var med stor ærbødighet jeg takket ja til dette ærefulle oppdraget.

Det jeg har tatt for meg (igjen), er et av mine favorittema, nemlig bruk av rester. Jeg elsker utfordringer, og hater å kvitte meg med selv de minste av de minste restene. Å grave litt i haugen med halvbrukte saker, kan være et godt utgangspunkt for en side, minialbum eller kort.

Her er siden jeg laget:


Inne på bloggen er det en detaljert fremgangsmåte, og jeg utfordrer også andre til å sende inn resteprosjekter og delta i konkurransen om en premie sponset av meg!

Siden jeg var så godt i siget, laget jeg også to kort. Sånn ser de ut:



Jeg håper at mange vil være med og rydde litt i skuffene sine og dele det med oss andre :) Ha en fin (sommer?) dag!!

tirsdag 14. juni 2011

Here, there and everywhere, part five; Jersey 1988

This is a new chapter in the never ending story of my travels of the world (or at least Europe..) I have now reached the magic year of 1988, the last year of the Berlin wall and the first year of the rest of my life!

The adventure this summer was a 3 week trip to England and Jersey with Grethe and Felle from Haugesund. The only planning we made before the trip was a one week's hotel reservation in St. Helier, Jersey. When the week was over we did not want to leave, but because of the very famous (not to us) Battle of flowers, it was impossible to find another hotel room. We got unexpected help from a taxi driver who gave us a very useful hint; there was a camping site in St. Brelade that rented tents and sleeping bags. Cool!

This is the front of the divider page;


The back;


And the inside;


This little book covers the highlights of the trip.


Pictures are from Portsmouth, Torquay, Jersey and London.

torsdag 9. juni 2011

En scrappy dag på jobben

I dag har vi hatt klipping og liming på jobben etter arbeidstid. Vi var 7 damer som koste oss med kortlaging og arkivering av bilder i album. Selv var jeg ikke blant de mest produktive, men her er resultatet av 4 timers iherdighet...

... et veldig enkelt kort:


Blonderosetten bakerst er et kjempefint stempel fra Cocoa Daisy som er stemplet og embosset med lyserød Zing. Det ser veldig bra ut på kraft bakgrunn, synes jeg, ser nesten ut som en ordentlig blonde.


Her er et "stars & stripe" kort:

søndag 5. juni 2011

Utfordringer på jobben

Her er en side jeg har laget til den første skissen i scrappeklubben i Aibel :)


 Dette er skissen som er brukt:


Til rundingene har jeg laget noen rosetter inspirert av Christine Middlecamp. Jeg har brukt stort sett saker og ting fra mai forsendelsen fra Studio Calico. Har også brukt 2 stempler som jeg har kjøpt hos Cocoa Daisy.


torsdag 2. juni 2011

Skissedillaskisse #114

Nå er det lenge siden jeg har laget noe etter de flotte skissene fra Skissedilla, så det var på høy tid! Jeg har ikke laget noe særlig annet enn kort i det siste, men her er mitt bidrag:


En må ha lyset i riktig vinkel for å se den sølvfargede rub-onsen på det grå papiret.


OBS! Jeg glemte å skrive datoen på! Det får jeg gjøre etterpå..


Rammen rundt bildet og appelsingrenen er digital og fra Paislee Press. Resten er fra maiforsendelsen fra Studio Calico. Tallene er embosset med Zing i fargen Blush.

Motivet på bildet er av Elise og et velfrisert dåpsbarn, Caroline. 4 måneder gammel og allerede halvlangt hår!