lørdag 21. mai 2011

Bokmerker

Trykkpressa (Ett trykk) har en utfordring i mai som går ut på å lage et bokmerke (eller) flere. Jeg har hoppet i det! Har laget hvert sitt bokmerke til hønene i flokken, basert på fargeønsker, men ellers etter mitt eget forgodtbefinnende... Det ble tre lappeteppe-bokmerker. Her er de:


Noen nærgående detaljer:


Her er baksidene. Disse burde sikkert ikke vært vist, i og med at symaskinen min ikke er til å stole på på baksiden. Ikke trykk på bildet for å se det i større format!!


Ellers var jeg innom hobbybutikken i dag, og der fant jeg siste utgave av Ett trykk. Holdt på å besvime da jeg så at muffinsen min var kommet på forsiden!


Fortsatt god helg!

Zentangle No. 1

Etter å ha lest dette blogginnlegget på Inspirational, fant jeg ut at dette måtte jeg forsøke meg på. Jeg har surfet litt rundt på nettet, og funnet enda mer inspirasjon. Zentangle.com har masse informasjon, og her kan en kjøpe materiell etc. 

Her er mitt første forsøk. Arket er ganske lite, bare 10x10 cm, så alle mønstrene er i miniformat. Relativt amatørmessig, men det var i hvert fall veldig gøy! Kanskje en ny ide til kortproduksjonen min..

This is my first attempt on zentangling. This blog article inspired me to try this out and I did a quick research on the internet to find lots of good information. This website is also worth looking into. Being my first attempt, I'm quite pleased with the result..


onsdag 18. mai 2011

Crate may color challenge

Vel overstått nasjonaldag! Håper alle har fått spist seg god og mett på is, og fått bunaden trygt plassert i skapet! Hardangerbunaden min henger fortsatt i gangen, for jeg skal snart bruke den igjen..

Her er en side jeg laget i hurten og sturten til mai Crate color challenge. Fargekombinasjonen var ganske krevende for meg, for dette er ikke farger jeg har mye av i sakene mine. Spesielt ikke lilla! Derfor hoppet jeg bare i det da jeg fant dette flotte motivet på en tur på Arboretet på søndag.


Utfordringen krevde at det skulle benyttes minst 75% Crate produkter. Jeg har brukt Crate på bakgrunnsarket og 2 av de andre arkene, knappene og klistremerket. Ellers har jeg brukt yndlingsstempelet mitt fra Studio Calico, flere stempler fra Pink Paislee, bokstaver fra Jillibean Soup og brads fra Pebbles Inc. Sommerfuglen er digital fra Katie Pertiet og printet ut.

Dette er fargekombinasjonen:


Jeg er også litt stolt over at siden min ble vist på Crate sin blogg! (Kanskje det ikke var så mange deltakere...)

lørdag 14. mai 2011

Et usselt lite kort

Har vært så lite flink til å oppdatere bloggen min, at nå måtte jeg trå til med et usselt lite kort. Har holdt på med forskjellige ting i det siste, men ikke er alt er klart for publisering enda...


Her har jeg brukt dette papiret fra Raspberry Road som jeg har lastet ned og printet på canvas fra InkClub. Det to hvite papirfigurene er fra Kort og Godt, sommerfugl fra Pink Paislee, klistremerker fra Crate og MM, kraft doily fra Maya Road, hjerte fra Kuttut, rose fra Papirloftet,  og perler fra Wild Orchid Crafts. Har også brukt min nye doily punch fra Martha Stewart.


Jeg ønsker alle en riktig god helg og strålende 17. mai!

mandag 2. mai 2011

Resteprosjekt

Jeg hadde denne blokken med papir fra DCWV som var noe av det første jeg kjøpte etter å ha begynt med klipping og liming, og som var veldig flott, syntes jeg da, men som jeg siden har hatt problemer med å bruke. Arkene er imidlertid veldig tykke og egner seg godt som bakgrunnspapir eller sider i et minialbum. 

Nå skal arkene få en ny sjanse som minibok. Jeg kuttet alle arkene 6"x8" slik at det blir to sider av et ark. Baksiden av arkene er imidlertid hvite og kjedelige og trengte å piffes opp littegrann. Etter litt leting på internett, fant jeg disse digitale arkene som jeg printet ut på alle baksidene.


Da så det sånn ut (siden til høyre er opp-ned..):


En forside ble det også nok til. Her har jeg limt et DCWV papir på den ene siden av en papplate og et Basic Gray papir på den andre siden. Kantene har jeg inket med litt kobberfarget og litt svart ink. Tittelfeltet er en digital ramme fra Rhonna Farrer og skrifttypen er Jane Austen og Kingthings Typewriter. Jeg har klippet den ut og limt den på et DCWV restepapir. Ringene skal jeg bytte ut med noen finere i metall når jeg finner noen som er store nok...
 

Sånn ser boken ut inni etter at jeg har pyntet med litt forskjellige klistremerker, rub-ons og stempler. Klarte å gjøre kål på opptil flere ark med klistremerkerester og det var en god følelse.




Sånn, nå er boken klar til å bli med på biltur til Nord Norge i slutten av juni! Har også bestilt meg en Canon Selphy printer som skal være med på turen. Så skal jeg lage reisebok underveis, og da slipper jeg også kanskje å få skrappe-abstinens når jeg skal være så lenge borte... (13 dager)

Etter at alle sidene var skåret til (ca. 40), ble det igjen endel rester som jeg blant annet skal bruke til å lage kort av.


Og her er et kort jeg laget med en gang:


Har endelig klart å få brukt en av de flotte sommerfuglene som Unni laget til meg på kuttemaskinen. (Jeg har jo ikke fått meg en sånn enda, kanskje noe å ønske seg til jul...) Sirkelen bak sommerfuglen har jeg stemplet og embosset med Zing (kobber) med stempel fra 7gypsies. Scallop sirkelen er fra de berømte DCWV arkene.