søndag 27. februar 2011

Skissedillaskisse #100

Skissedilla feirer sin skisse nr. 100, og jeg er selvfølgelig med på det, det er derfor bildet heter "Hurra"! Jeg elsker Skissedilla! Har laget et litt annerledes bidrag (for meg) med et redselsfullt selvportrett fra skibakkene forrige helg. Selv om jeg ikke fyller 48 før på fredag, så er det vel ikke så mye en forandrer seg på 2 uker... (hadde det bare vært noen kilo i minus..) Lager en sånn side hvert år, og de blir i grunnen styggere og styggere!


Her er det flotte skissen. Jeg vet ikke hvilket nr. det er, men lurer på om det er nr. 2.

torsdag 24. februar 2011

Skisse nr 66 - Bahia Honda Key

Her mitt bidrag til skisse nr. 66 fra Inspired Blueprints:


Bildet er tatt på Bahia Honda Beach i Florida Keys, en gang kåret til USA's vakreste strand. Det var i hvert fall flott turkist vann og nydelige palmer. I bakgrunnen skimtes 7-mile bridge, og jeg er stolt av å kunne si at jeg har selv kjørt over den, selv om jeg har broskrekk. Når jeg først hadde begynt å kjøre, var det ingen steder å stoppe, og jeg hadde rimelig bra med hjertebank, ja. Derfor kjørte jeg bare den ene veien, syntes at jeg hadde bevist nok for både meg selv og andre til å skulle gå gjennom det en gang til.

Her er forresten skissen:


... og her er noen nærgående detaljer:



søndag 20. februar 2011

TCR palett nr. 46

Siden jeg likte godt fargene i denne ukens fargekombinasjon hos "The Color Room", tenkte jeg at den måtte jeg prøve på. Hadde en bitteliten tur til Hobbykroken på lørdag, og kjøpte noen nye hvite blomster som jeg sprayet grønne og turkise. Er egentlig ikke noen stor blomster-entusiast, men det er en grei måte å få med fargene på.

Her er min side:


Her er paletten med skisse:


Litt detaljer:




Bildene er fra sommerferien i Hellas som vi innledet med et par dager i Aten. Det var godt med en liten pust i bakken når gradestokken viste 39 grader...

søndag 13. februar 2011

"På lur" kort

Denne helgen har jeg vært flink og laget flere "på lur" kort. Kjekt å slippe å måtte lage hastverkskort hver gang noen skal i bursdagsbesøk. Her er noen av dem (har også laget et kort som er avlevert):


Nedenfor følger forstørrelser av et og et kort, og også noen innsider.








Jeg har også vært så heldig og fått fine blomster i dag i anledning morsdagen, så de vil jeg dele med alle dere andre mødre som leser bloggen min :)

torsdag 10. februar 2011

Skisse nr 65

Her kommer mitt bidrag til skisse nr. 65 fra Inspired Blueprints:


Sånn ser selve skissen ut:

Bildene er tatt i Sawgrass Recreation Park utenfor Fort Lauderdale i Florida. Etter at vi hadde vært på en liten rundtur med luftviftebåt i sumpen i Everglades og sett ekte alligatorer "in real life", fikk vi lov til å holde en liten alligatorbaby. Ikke jeg da, men jeg har tatt på den! Det er skikkelig tøffe typer som er på disse bildene!

I forbifarten kan jeg jo også nevne at jeg fikk hederlig omtale på Skissedilla for den forrige siden min, og da ble jeg stolt og glad! Og tusen takk til alle som har vært inne og skrevet koselige kommentarer!!

søndag 6. februar 2011

Skissedillaskisse #97

Det er veldig lenge siden sist gang, så nå var det på høy tid...

Her er mitt bidrag til Skissedilla sin skisse nr. 97:


Har for det meste brukt saker og ting fra Studio Calico's januar kit "Who's who". Bakgrunnspapiret er trykket med "usynlig blekk" og når en sveiper over det med blekk eller spray eller noe sånt, så kommer mønsteret fram. Ganske stilig! Jeg har brukt distress ink i fargen "Pumice stone" rundt kantene og rundt motivet.