mandag 27. september 2010

En liten klovneside

Her er en side jeg laget i helgen. Motivet på bildet er en klovn som bor i dette huset, og som var pyntet og klar for å gå i bursdagsbesøk. Etterpå er det uhorvelig mange detaljer..


 




fredag 17. september 2010

Kort med konvolutt..

Jeg ble veldig inspirert av dette innlegget i bloggen til Crate Paper, og her er kortet jeg laget.

Utenpå i lukket tilstand:


I åpnet tilstand:


Kortet som ligger inni:


God helg til alle som er innom bloggen min! (God helg til meg også, for jeg skal en tur med Kiel fergen :))

onsdag 8. september 2010

Skisse nr 55

Litt på etterskudd - sånn som jeg er med det meste for tiden... her kommer skisse nr. 55 fra Inspired Blueprints:


Dette er min side hvor jeg brukte 2 bilder tatt av pappaen til en av Elise sine venninner. Han hadde klart å fange en av Elises mange strålende redninger. Dette er i kampen mot Fana (Norgesmestrene) i Åpningscup'en. Bjarg vant 13 - 6. Dessverre tapte de i finalen, men alle var strålende fornøyd med å ha fått T-skjorte med "finalist" på!



Til denne siden har jeg pøst på med godbiter fra juli godteposen fra Studio Calico. Den står kanskje litt i kontrast til den forrige siden jeg laget, som forresten ble en av ukens utvalgte i Skissedilla. Jeg sier tusen takk til Carrin for alle de fine ordene!

Tusen takk også til alle som legger igjen en liten hilsen! Det blir jeg veldig glad for!

søndag 5. september 2010

Skissedillaskisse #75

Nå er det utrolig lenge siden jeg har laget noe til Skissedilla sine skisser. Det har vært så mange andre ting, og ikke så mye tid til å skrappe bare på gøy.. Denne skissen inspirerte meg til å lage noe helt enkelt, nemlig denne:



Det ser ut som om det er en lyskaster på nederste del av bildet, men det har sammenheng med at det er sol ute (jippi!).

Bildet av den forskremte fotomodellen er tatt på den årlige vinterferien med Askøy family. Dette året (2009) gikk turen til Hemsedal.

fredag 3. september 2010

Frem fra glemselen 3

Her er en side som jeg hadde glemt at jeg har laget.. Den ble laget i hurten og sturten til skisse nr. 52 fra Inspired Blueprints.

Bildet viser Ronja og Johan som koser seg med såpebobler i et bursdagsbesøk på Askøy.


Topp 10 favoritt sider

Jeg fant denne linken på Celine Navarros blogg, og tenkte jeg skulle forsøke dette. Har valgt ut disse 10 sidene som jeg er sånn noenlunde fornøyd med:

onsdag 1. september 2010

Helene på Kreta

Vi tok disse bildene da vi satt på minigolfbanen på Kreta og ventet på at de andre skulle komme. Det var egentlig meningen å lage denne siden til søndagsskissen hos Studio Calico, men den ble ikke ferdig i tide, kan man si...