tirsdag 29. juni 2010

Tour des 4 montagnes - part deux

Har forsøkt meg på en fransk overskrift til ære for Liv som skal reise til la maison en France snart. (Sikkert endel skrivefeil her, men pytt sann!)

Har laget denne dobbelsiden med bilder fra 4-fjellsturen 30. mai. Det var veldig dårlig fotograferingsvær i dag, men jeg bare gjorde det likevel! Så da får det heller stå sin prøve om det ser ut som om det er to forskjellige bakgrunner og folk er svarte i halve fjeset..



Noen vakre detaljer for å kompensere:



Noen bilder fra turdeltakerne. Det var enkelte (skal ikke nevne navn, men kan peke på meg) som tok seg usedvanlig dårlig ut på dette bildet. Hadde det ikke vært for at de andre så så uforskammet bra ut, hadde jeg IKKE tatt dette bildet med.


Hm...


Et riktig flott bilde til slutt:

torsdag 17. juni 2010

4-fjellsturen del 1

30. mai gikk jeg 4-fjellsturen for 2. gang. Gikk sammen med Liv og 2 av hennes klubb-venninner. Været var perfekt for tur, og vi var laaaangt fra alene om å gå. Det var som et endeløst 17. mai-tog. Har laget denne overfylte siden for å dokumentere alle fjellene.


Her er noen detaljer:






Et par skitne og slitne bein...



onsdag 16. juni 2010

Skisse nr 50

Her er skisse nr. 50 fra Inspired Blueprints.


Her er mitt bidrag - med Helene i russelue..

mandag 14. juni 2010

Noen nye kort

Jeg har brukt noen fine papirer fra My Mind's Eye til å lage litt kort. Fantastisk med sånne tykke papirer med trykk på begge sidene. På dette kortet har jeg stemplet med forskjellige stempler bl.a. fra Studio Calico og Prima bak hjertet som er fra Heidi Swapp.

Inne i kortet har jeg laget en liten lomme i hjørnet til å stikke 100-lappen oppi.

Sommerfuglen har jeg kjøpt på Internett (Katie Pertiet) og printet ut på kanvas.

Et god bedring kort:

Med pynt både utenpå og inni...

torsdag 3. juni 2010

Nostalgi

Denne fargekombinasjonen og skissen måtte jeg forsøke meg på. Siden jeg ikke hadde et eneste lilla ark i samlingen min - ikke ett (!!) - måtte jeg improvisere og skrive ut noen digitale bakgrunner. Var til og med en liten tur ned på hobbybutikken på Lagunen, og det eneste jeg kunne finne der, var et ensfarget ark. Det brukte jeg blant annet til å lage blomsten.


Dette eldgamle bildet passet veldig godt til fargekombinasjonen, syns jeg. Det er av JE og meg som står midt ute i en lavendel-eng på Jersey. Vet ikke helt hvorfor vi stod i stil med bakgrunnen, men jeg har en mistanke om at det var en mystisk tilfeldighet..

Her er en bitteliten detalj av blomsten og pynten som er klippet ut av utprintet ark.

Ha en fortreffelig dag (eller natt) alle sammen!

tirsdag 1. juni 2010

Skisse nr 49

Endelig er skisse nr. 49 fra Inspired Blueprints ute. Sånn ser den ut:
Denne skissen har et tema, den skal nemlig handle om meg (eller deg!) Til å lage denne siden brukte jeg det fineste bildet jeg kunne finne av selveste meg, og så har jeg skrevet litt prosa (eller poesi, alt etter som...)

Jeg har vært litt inspirert av Kaori Watanabe til denne siden. Her er noen sjarmerende detaljer: