lørdag 24. april 2010

Vår snart!

Denne siden laget jeg med utgangspunkt i ukens søndagsskisse fra Studio Calico. I mangel på sirkel punsjer har jeg brukt "Coffea stain" stempel fra SC.

Bakgrunnen for denne siden er at jeg nå er så lei av snø og alt som har med vinter å gjøre! I går da jeg våknet hadde det jammen snødd igjen. Nå er jeg lynende klar for blomster, grønt og litt mer varme!!


Noen detaljer:


Disse bildene er tatt i går av de stakkars blomstene mine i snøen..


fredag 23. april 2010

Ny "look"

Nå er skisse nr. 46 hos Inspired Blueprints ute. Den ser sånn ut:
Jeg laget denne siden med papirer fra Studio Calico sin Home Front serie. Bildet av Elise er tatt rett etter at hun kom hjem fra frisøren med pannelugg. Hun så helt annerledes ut!


onsdag 21. april 2010

En liten froskehistorie

Her er en side jeg har laget basert på en bitte liten historie fra Facebook. Jeg har printet ut alle bildene og historiene på lerret fra Inkclub, og det ble ganske fint, syns jeg. Passet litt til den rustikke stilen på siden. Ha, ha!


Her er noen detaljer:


Og her er historien gjengitt i sin helhet:

søndag 18. april 2010

Gjestedesigner hos Skissedilla

Sånn ser en gjestedesigner hos Skissedilla ut i april...


Jeg hadde ikke fått med meg at premien for bursdagsskissen (skisse 52) var å være gjestedesigner på bloggen i dag. Da jeg åpnet mailen mens jeg var på ferie i London holdt jeg på å falle av stolen! Det var utrolig overraskende! Hadde aldri trodd at jeg skulle nå helt til topps med dette "venstrehåndsarbeidet" produsert med en arm...

Her er siden jeg laget til dagens skisse:


Ja, jeg vet at motivet kanskje ikke er helt "stuereint", men det går jo faktisk an å finne inspirasjon over alt, til og med på do... Her er noen detaljer:


Denne pub'en som ligger i Kensington Church Street er fylt til randen med blomster både ute og inne. Sommerfugler i alle varianter er også endel av dekoren. I tillegg serveres det deilige thai-retter til den nette pris av 6,5 pund.

Her er noen flere bilder fra pub'en:

lørdag 17. april 2010

Tøffe damer med Solbriller

Måtte bare forsøke meg på denne skissen fra Studio Calico:



Siden min ser sånn ut:


Bildene på sidene er tatt av Ronja og meg på trappen til Vestlia Hotell med solbrillene våre på. Ronja var veldig stolt av de solbrillene, og gikk gjerne med dem inne også (bildet i midten). Grunnen til at jeg ser så rar ut på overkroppen (mer enn vanlig...), er at jeg har armen i fatle inne i genseren. Det ble altså ingen skiturer på meg på den årlige skiferien med Askøy family.


Sliter litt med håndskriften også etter armbruddet..



fredag 16. april 2010

Love is in the air

H&H på fotballkamp på Stamford Bridge. Det var ikke begge to som var like begeistret for resultatet av kampen... men det var i hvert fall litt love i luften!

torsdag 8. april 2010

Elise og Chelsea

Her kommer den første siden med bilder fra London. Jeg har brukt ukens søndags-skisse fra Studio Calico. Utenfor Stamford Bridge var en hel vegg dekket av bilder i naturlig størrelse. Det var veldig populært å ta bilder av seg ved den veggen i mer eller mindre flatterende positurer...


Her kommer selve bildet også: (hm!)


fredag 2. april 2010

Skisse nr 45

Slik ser skisse nr. 45 fra Inspired Blueprints ut:


Jeg laget denne ufyselige siden:



I grunnen ikke mer å si om den saken..