lørdag 22. august 2009

Verdens ende

Laget denne siden til en utfordring hos Studio Calico. Skulle bruke 5 produkter: 1 papir, bokstaver, maling, metall og tråd. Benyttet anledningen til å bruke dette bildet fra sommerferien i Portugal. Hadde dette SC papiret på lur, og det passet jo veldig bra.





søndag 16. august 2009

Skisse nr 28

Her er skisse nr. 28 fra Inspired Blueprints.

og her er mitt bidrag. Bildene er av Elise på vei til skoleball i juni.




Gullfjellsturen, del 2

Nå har jeg endelig fått ferdig sidene fra den store Gullfjellsturen...



lørdag 15. august 2009

Frem fra glemselen

Jeg måtte bare teste ut denne teknikken som jeg lærte av Heidi Swapp her. Det var kjempegøy å stemple i vei i vilden sky. For å pryde siden ytterligere, fant jeg dette antikke bildet av meg og min kusine Trude fra slutten av 70 tallet - knipset av en fotograf på Karl Johan i Oslo.


Siden bildet ikke kommer så godt frem, legger jeg det ved i all sin prakt:



torsdag 13. august 2009

Fobi side nr. 1

Her kommer høydeskrekk side nr. 1. Den andre har jeg ikke laget enda. Bildeseansen er fra Cabo de san Vicente (verdens ende?) i Portugal. Det var så høyt ned til sjøen at jeg blir svimmel av å tenke for mye på det. Her er jeg utrolig tøff i trynet og tør å sette meg nesten helt bort til tøffingene, men det varer ikke mange sekundene før panikkangsten tar meg...

mandag 3. august 2009

Skisse nr 27

Dette er en skikkelig SKRYTE-layout!! Elise har jobbet kjempehardt for å få gode karakterer på ungdomsskolen, og det måtte selvfølgelig dokumenteres skikkelig. Siden hun kom inn på den videregående skolen hun ønsket, skal sannsynligvis ikke disse karakterene brukes til noen verdens ting mer.. Men det er kjekt å ha et ordentlig bevis, med både gris, høne og trehjulssykkel! (Bak layouten kan en forresten skimte litt av utsikten vår..)

søndag 2. august 2009

To nye sider til Inspired Blueprints

Denne siden laget jeg fra skisse nr. 25 hos Inspired Blueprints. Dette var layouten som skulle lages for DT søknaden. Det neste bildet er for skisse nr. 26. Dobbelsider er vanskelig, men en god anledning til å bli ferdig med en side til i sommerferie albumet fra i fjor..